Vă oferim cea mai completă gamă de consumabile şi produse
destinate electroeroziunii şi masinilor de electroeroziune.
Acasa Despre noi Produse Contact


AVEŢI O MAŞINĂ DE ELECTROEROZIUNE ?
NOI VĂ OFERIM CONSUMABILELE !
 
 
Activitate

15.02.2008 - Am lansat site-ul www.consumabile-electroeroziune.ro, un site destinat tuturor profesioniştilor care deţin maşini de electroeroziune, de orice tip sau de orice model.
 
15.01.2006 - Am devenit cel mai mare importator din România de consumabile pentru electroeroziune. Noi vă asigurăm o gamă diversificată de sârmă pentru electroeroziune, pentru orice tip de maşină cu fir, orice tip de filtru pentru dielectric, răşină de deionizare, precum şi toate reperele maşinilor de electroeroziune care se uzează în timpul uzinării: contacte, perii, port contacte, duze auto-adaptabile, cabluri de curent şi altele.
 
15.10.1997 - Am început comercializarea consumabilelor pentru electroeroziune.
  SPECTRO SERVICE este lideră pe piaţa din România în comercializarea consumabilelor pentru maşinile de electroeroziune, cu o experienţă de peste 10 ani în comercializarea acestor produse.
 
Fondată în 1995, SPECTRO SERVICE a fost până în anul 2007, reprezentanţa tehnică în România a unuia dintre liderii modiali în electroeroziune, firma Charmilles Technologies.
 
Firma noastră asigură consultanţă tehnică gratuită pentru achiziţionarea oricărui consumabil destinat maşinilor de electroeroziune, indiferent de tipul sau marca acesteia.
 
Cu personal tehnic de înaltă calificare şi o experienţă de peste zece ani în domeniul service-lui industrial în domeniul electroeroziunii, vă putem ajuta în activitatea de instalare şi exploatare a maşinilor de electroeroziune.
 
Pentru produsele uzuale (sârmă, filtre, răşină, agent aticoroziv, diferite duze, curele, contacte, etc) vă oferim livrare imediată din stoc.
 
Gama de Produse
 
Sarma pentru electroeroziune Sârma pentru electroeroziune, de orice tip: cupru, alamă, parafinată sau neparafinată, pentru orice tip de maşina de electroeroziune, de orice marcă.
 
Filtre pentru masinile de electroeroziune Filtre pentru dielectric, pentru maşini de electroeroziune cu fir sau cu electrod masiv, de orice tip sau de orice marcă.
 
Rasina pentru deionizarea dielectricului Raşina pentru deionizarea dielectricului, pentru orice tip de maşină de electroeroziune cu fir..
 
Toate produsele ...
 
Oferim facilităţi pentru clienţii fideli. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

Suntem cel mai mare distribuitor de consumabile destinate oricărui tip de marcă sau model de maşină de electroeroziune. Vă oferim o gamă diversă de sârmă pentru electroeroziune, din cupru sau alamă, cu sau fără parafină, filtre pentru dielectric, răşina pentru deionizare, contacte şi perii electrice, cabluri de curent, diferite curele, duze auto-adaptabile, ghiduri pentru fir şi alte elemente consumabile specifice maşinilor de electroeroziune.
 
Acasă  |   Despre noi  |   Produse  |   Contact

Copyright © 2008 SPECTRO SERVICE ROMANIA