Vă oferim cea mai completă gamă de consumabile şi produse
destinate electroeroziunii şi masinilor de electroeroziune.
Acasa Despre noi Produse Contact


AVEŢI O MAŞINĂ DE ELECTROEROZIUNE ?
NOI VĂ OFERIM CONSUMABILELE !
 
 
Activitate

15.02.2008 - Am lansat site-ul www.consumabile-electroeroziune.ro, un site destinat tuturor profesioniştilor care deţin maşini de electroeroziune, de orice tip sau de orice model.
 
15.01.2006 - Am devenit cel mai mare importator din România de consumabile pentru electroeroziune. Noi vă asigurăm o gamă diversificată de sârmă pentru electroeroziune, pentru orice tip de maşină cu fir, orice tip de filtru pentru dielectric, răşină de deionizare, precum şi toate reperele maşinilor de electroeroziune care se uzează în timpul uzinării: contacte, perii, port contacte, duze auto-adaptabile, cabluri de curent şi altele.
 
15.10.1997 - Am început comercializarea consumabilelor pentru electroeroziune.
 
SPECTRO SERVICE ROMÂNIA
 
Telefoane:0244 373278
 0720 022250
Fax:0244 374093
E-mail:office@spectro.ro
 
Pentru orice întrebare referitoare la produsele noastre, ne puteţi contacta telefonic sau completând formularul de mai jos, la care noi vă vom răspunde cat mai repede posibil. Sperăm să ne reântâlnim curând!
Formular de contat

 Nume:
 
 Telefon:
 
 Adresa de e-mail:
 
 Mesaj:
 
 

    

 
Gama de Produse
 
Sarma pentru electroeroziune Sârma pentru electroeroziune, de orice tip: cupru, alamă, parafinată sau neparafinată, pentru orice tip de maşina de electroeroziune, de orice marcă.
 
Filtre pentru masinile de electroeroziune Filtre pentru dielectric, pentru maşini de electroeroziune cu fir sau cu electrod masiv, de orice tip sau de orice marcă.
 
Rasina pentru deionizarea dielectricului Raşina pentru deionizarea dielectricului, pentru orice tip de maşină de electroeroziune cu fir..
 
Toate produsele ...
 
Oferim facilităţi pentru clienţii fideli. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

Suntem cel mai mare distribuitor de consumabile destinate oricărui tip de marcă sau model de maşină de electroeroziune. Vă oferim o gamă diversă de sârmă pentru electroeroziune, din cupru sau alamă, cu sau fără parafină, filtre pentru dielectric, răşina pentru deionizare, contacte şi perii electrice, cabluri de curent, diferite curele, duze auto-adaptabile, ghiduri pentru fir şi alte elemente consumabile specifice maşinilor de electroeroziune.
 
Acasă  |   Despre noi  |   Produse  |   Contact

Copyright © 2008 SPECTRO SERVICE ROMANIA